Horeca Expo: where passionate professionals meet

Horeca Expo pakte vorig jaar uit met een themahal in het teken van Hotel & Hospitality. De enthousiaste reacties van zowel exposanten als bezoekers bevestigden het succes van deze nieuwe benadering. Dit concept wordt dan ook tijdens de komende editie verder uitgebouwd en verfijnd.

Themahal Hotel & Hospitality
Een 65-tal exposanten, samen goed voor 2.000m², vullen hal 3 met een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten. Alle hotelaspecten komen daarbij aan bod: van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer tot de lobby, de bar en het restaurant. Bezoekers kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod in meubilair, apparatuur, aankleding en accessoires, specifiek afgestemd op de behoeften van de hotel- en hospitalitysector.

U ontdekt er o.a. de nieuwste trends in digitaal comfort, efficiënt toegangsbeheer, netwerktoepassingen, professionele camerabewaking, interactieve audiotoepassingen, cloud-based software, moderne kluizen, geavanceerde schoonmaakoplossingen, innovatieve property management systems, …
Maar er is ook aandacht voor sterke content. Centraal in hal 3 kan u in de Hotel Lounge terecht voor een goedgevuld programma vol inspirerende talks door o.a. Toerisme Vlaanderen, Hotel Business en Belgium Hospitality Club.

Totaalaanbod
Naast het gespecialiseerde aanbod voor de nog steeds groeiende “overnight stay” markt, biedt Horeca Expo nog 7 hallen met bijna 600 exposanten. Dit uitgebreide totaalaanbod, bestaande uit zowel gevestigde A-merken als innovatieve nieuwe spelers, dekt alle segmenten van de horeca-branche.
www.horecaexpo.be